2013 model Sony Cyber-shot’lar

2013 model Sony Cyber-shot’lar

Sony, yüksek fotoğraf kalitesi sunan, gelişmiş Optik SteadyShot özelliği ile zoom yaparken bile daha etkili ve net kareler çekilmesine olanak tanıyan, Wi-Fi özelliği sayesinde de unutulmaz kareleri anında paylaşma fırsatı veren yeni Cyber-shot fotoğraf makinelerini tanıttı.

Yeni Sony Handycam ürün serisi
Lomo’Instant Marrakesh Edition
Canon’dan iki yeni superzoom kompakt

Sony, yüksek fotoğraf kalitesi sunan, gelişmiş Optik SteadyShot özelliği ile zoom yaparken bile daha etkili ve net kareler çekilmesine olanak tanıyan, Wi-Fi özelliği sayesinde de unutulmaz kareleri anında paylaşma fırsatı veren yeni Cyber-shot fotoğraf makinelerini tanıttı.

WX60 Group - 2013 model Sony Cyber-shot’lar

İnce ve şık yeni Cyber-shot WX200/WX80/WX60 fotoğraf makinelerinde, son derece detaylı pırıl pırıl fotoğraflar ve Full HD videolar için Sony’nin beğeni toplayan Exmor R CMOS sensörü bulunuyor. Exmor R CMOS modellerinde bulunan ve artık geçen yıla kıyasla dört kata kadar daha etkili olan Optik SteadyShot, fotoğraf makinesindeki sallantıların etkilerini azaltarak, zoom sırasında dahi canlı, titreşimsiz görüntüler elde edilmesini sağlıyor.

Exmor R CMOS modellerinin üçünde de yeniden rötuşlanan Superior Auto, doğru fotoğraf makinesi ayarlarının seçilmesi sırasında tahmine yer bırakmıyor. Cyber-shot, en fazla ustalık isteyen loş sahneler de dâhil olmak üzere, daha da geniş bir yelpaze üzerindeki çekim durumlarını tanıyor. Her şey, gerek gün ışığı gerekse alacakaranlık koşullarında en iyi sonuçları otomatik olarak elde etmek üzere ayarlanırken fotoğrafını çektiğiniz kişi veya nesnenin hareketi sırasında daha iyi, titremesiz görüntüler elde etmek için geliştirilmiş hareket algılama da sunuyor.

Cyber-shot WX200 ve WX80 modellerinde bulunan dahili Wi-Fi, fotoğraf paylaşımını kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, tam çözünürlüklü fotoğrafları kablosuz olarak akıllı telefon veya tablet bilgisayarlarına gönderebiliyor. Hiçbir kabloya ihtiyaç olmaksızın, fotoğraf makinesinde saklanan görüntüler ağa bağlı televizyonda görüntülenebiliyor veya fotoğraf ve videolar doğrudan fotoğraf makinesinden kişisel bilgisayara aktarılarak yedeklenebiliyor.

H200 Front - 2013 model Sony Cyber-shot’lar

Bir bakışta bu sezonun yeni Cyber-shot modelleri

İnce, kompakt Cyber-shot WX200, WX80 ve WX60, seyahat veya günlük çekimler için ideal olan hafif ve şık bir fotoğraf makinesi ile muhteşem fotoğraf ve Full HD filmleri yakalıyor.

Dayanıklı yeni Cyber-shot TF1 ise, kara, kuma, toza, sıfırın altındaki sıcaklıklara ve 10 metreye kadar derinliklerde tamamen su altında tutulmaya karşı dayanıklı olmasıyla temponuza ayak uyduruyor. Şoklara karşı dayanıklı spor gövdesi rahatlıkla kullanılabilmesini sağlamak üzere tasarlanırken, kolay, ustalık istemeyen kontrolleri yürüyüşten tozlu bisiklet yollarına ve kumsal veya havuz başına kadar her yer ve etkinlikten aldığınız keyfin de önüne geçmeyecek.

Güçlü 26x optik zum aralığı ile Cyber-shot H200 herhangi bir objektif değiştirmenize gerek kalmaksızın bir profesyonel gibi fotoğraf çekmenize yardımcı oluyor.

Hafif, kompakt Cyber-shot W730 ise kompakt fotoğraf makineleri ile çekim yapmayı son derece kolaylaştırırken W710 ise acemi fotoğrafçıların işini kolaylaştıran büyük, rahat düğmeler ekliyor. Maharet gerektiren fotoğraf makinesi ayarları veya kafa karıştırıcı kontroller konusunda endişelenmeksizin, son derece detaylı fotoğrafların ve HD videoların tadını her seferinde çıkartacaksınız.

YORUMLAR

WORDPRESS: 0