ViewSonic’den 4K monitör VP2768-4K

VP2768-4K, iş ihtiyaçlarına uygun renk doğruluğu ve net görüntüler arayan profesyonellere yönelik birçok özelliğe sahip.

ASUS ProArt Ailesine 3 Yeni Model Katıldı
Mobil Cihazlar için Kablosuz Şarj Özellikli Monitör
Yeni Nesil LG Monitörler

VP2768-4K, iş ihtiyaçlarına uygun renk doğruluğu ve net görüntüler arayan profesyonellere yönelik birçok özelliğe sahip. Bu özellikler arasında; yüksek çözünürlüklü multimedya uygulamaları için 4K UHD 3840×2160 çözünürlük, gerçekçi renk performansı için donanım tabanlı dahili renk kalibrasyonu ve %100 sRGB renk kapsama oranıyla hassas renk sunumu yer alıyor. Ayrıca bu modelde, dengeli renk bütünlüğü iyileştirmesine ek olarak Delta E<2 renk doğruluğu standardı bulunuyor. SuperClear IPS panel teknolojisi ile elde edilen canlı renkler ve geniş görüş açısı, monitörün 4 kenarı çerçevesiz tasarımıyla bir araya geldiğinde kusursuz bir izleme deneyimi ortaya çıkıyor. Kendi etrafında dönme, pivot ve yükseklik gibi ergonomik ayarlar sayesinde iş akışı ve verimlilik artarken, anında kurulum da yapılabiliyor. Bu güçlü üründe; çift HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, mini DisplayPort ve 4 girişli bir USB yuvası bulunuyor. Tüm girişlerde HDCP 2.2 şifreleme kullanılıyor. Her bir ViewSonic VP serisi monitör, fabrika çıkışı kalibrasyonu yapılarak gelmekte ve kutu içerisine de yapılan kalibrasyon raporları eklenmektedir.

VP2768 4K - ViewSonic’den 4K monitör VP2768-4K

27 inç boyutunda ve 4K UHD (3840×2160) çözünürlükteki panel sayesinde görüntüleri 4K detayla sunan VP2768-4K, 163 PPI piksel yoğunluğuna ulaşarak Full HD çözünürlüğe göre ekranda yaklaşık dört kat daha fazla içerik gösterimi sunuluyor. Böylece ürün, görüntülerin kritik önem taşıdığı fotoğrafçılar, tasarımcılar ve video editörlerinin yüksek kaliteli görüntüleri izleyip 4K videolar üretmesi için ideal hale geliyor. Ayrıca, kullanıcılar SuperClear IPS Panel Teknolojisi sayesinde her açıdan görüntüdeki renk kaymasını minimuma indiren bu teknoloji, kullanıcılara renkleri 178 derecelik ultra geniş izleme açısında değişmeden sunabiliyor. Monitörün 4 kenarı çerçevesiz tasarımı, birden fazla monitörün yer aldığı sistemlerde veya diğer bir monitörle yan yana kullanıldığında kusursuz ve eksiksiz bir görsel deneyim oluşturuyor. Kullanıcılar böylece, geniş içerikleri düzenlerken çok daha temiz ve akıcı bir görüntü elde edebiliyor.

Delta E<2 renk doğruluğu etkileyici renk üretimi sağlayarak her seferinde kararlı ve parlak görüntülerle gerçek hayatın canlı bir benzerini oluşturuyor. Ayrıca, monitörün bütünlük düzeltme işlevi parlaklık performansını hassas bir şekilde dengeliyor, kenardan kenara daha kararlı parlaklık düzeyi için delta parlaklık sapmasını <5% düzeyine getiriyor ve böylelikle ekranın %95 ‘lik bir kısmında parlaklık homojenliği sağlanıyor.

VP2768 4K LF01 - ViewSonic’den 4K monitör VP2768-4K

Renk yönetim uzmanı X-rite ile birlikte geliştirilen VP2768-4K, ekran kartı ile monitör arasındaki iletişimin senkronize edilmesine yardımcı olan donanım tabanlı kalibrasyon işlevine destek veriyor. Bu işlev renk çıkışının uzun vadede kararlı ve doğru olmasını sağlıyor. %100 sRGB ve %99 Rec709 renk kapsama oranı ile daha zengin ve canlı renkler elde ediliyor, görüntülerin endüstri standartlarıyla uyumlu olması sağlanıyor.

ViewSonic donanım tabanlı kalibrasyon işlevine sahip, sRGB ve Adobe RGB renk alanı desteği sunan VP monitör serisiyle çeşitli profesyonel ihtiyaçlara yanıt veriyor. 24 inç ile 38 inç arasında farklı boyutlar ve Full HD, WQHD ve 4K çözünürlük alternatifleri ile değişen kavisli ve düz modellerle ViewSonic monitör ailesi içinde her iş yerine uygun bir monitör çözümü bulabilirsiniz.

YORUMLAR

WORDPRESS: 0