İnceleme: WD Elements SE SSD 2TB

WD Elements SE SSD, kullanıcıların verimliliklerini hızlı bir şekilde artırmalarını, depolama ve hızlı aktarım ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor.

İnceleme: WD My Passport Go SSD
WD’nin Yeni SSD Sürücüleri Türkiye’de
Western Digital, WD_Black Portföyünü Genişletiyor

Western Digital’in son kullanıcılar için tasarladığı yeni cep boyutundaki taşınabilir SSD’si konuklarımızdan biri oldu. Yeni WD Elements SE SSD, kullanıcıların verimliliklerini hızlı bir şekilde artırmalarını, depolama ve hızlı aktarım ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor.

wd3 - İnceleme: WD Elements SE SSD 2TB

Kompakt ve Dayanıklı Tasarım

İncelediğimiz WD Elements SE SSD, 2TB kapasiteye sahip. Küçük ve kompakt bir boyuta sahip olan bu yeni taşınabilir SSD, her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir depolama cihazı. Fotoğraf çantanızın içerisinde ya da cebinizde bile kolayca taşıyabilirsiniz. Özellikle seyahatlerde ya da diğer tüm çekimlerinizde fotoğraflarınızı ve videolarınızı bu SSD’ye hızlıca aktarıp, anında bir yedek oluşturabilirsiniz. Fotoğraf çekimlerinde hızlıca bir yedek almak sonrasında başınıza gelebilecek tatsız problemleri de ortadan kaldırabilir.

wd1 - İnceleme: WD Elements SE SSD 2TB

Bir süre öncesine kadar katı hal sürücülerinin (SSD) fiyat aralıkları pek çok kullanıcının karşılayamayacağı seviyedeydi. Özellikle yüksek kapasiteli SSD ürünler oldukça yüksek bir fiyatla satışa sunuluyordu. Ancak son aylarda pek çok firma gibi Western Digital’de son kullanıcıların daha rahat satın alabilecekleri SSD ürünleri de satışa sunmaya başladı. WD Elements SE taşınabilir SSD ürün ailesi de fiyat performans açısından tercih edilebilecek bir seviyede…

wd2 - İnceleme: WD Elements SE SSD 2TB

Hızlı ve Sorunsuz Bağlantı

400 MB/sn’ye varan okuma hızları ve 2 TB’a varan kapasitelerle bu yeni taşınabilir SSD, kullanıcıların büyük dosyaları hızla taşımalarına olanak tanıyor. WD Elements SE SSD ürün ailesi içerisinde 480GB, 1TB ve 2TB’lık üç model bulunuyor. SSD’nin tak-ve-çalıştır özelliği, kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazır olduğu ve herhangi bir iş akışına sorunsuz bir şekilde entegre olabileceği anlamına geliyor.

WD Elements SE SSD, 2 metreye kadar düşmeye dayanıklı kompakt, taşınabilir bir tasarıma sahip ve tüm bu özellikleri de bu yeni sürücüyü sürekli hareket halinde olanlar için uygun bir çözüm haline getiriyor. Western Digital’in depolamada herkesçe bilinen dayanıklılık mirasını sürdüren bu yeni sürücü, dünya çapında üç yıllık sınırlı bir garanti süresi ile destekleniyor.

YORUMLAR

WORDPRESS: 0