MSI CREATOR M16

Yeni 12. Nesil Intel Core işlemcisi ile Creator M16 çoklu işlev gerektiren uygulamalarda benzersiz bir performans sunuyor.

İnceleme: MSI Creator Z17 HX Studio
Farklı İhtiyaçlar için MSI Notebook’lar
İnceleme: MSI Creator M16

Advertorial

Fotoğraf ve Video işleyenlerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlandı 

En iyi tasarımlar genellikle kesin hesaplar ve tasarımlarla meydana gelir. Bunların en önemli örneklerini, güzelliğin matematik ve geometrik olarak altın oran ile ifade edildiği Rönesans döneminde bulabiliriz. Rönesans, aydınlanma çağı ve bilim devriminden bugüne taşınan tüm büyük eserler insani estetiği ve bilimi temel alırlar. Creator M16 da ürün tasarımında altın oran ve yenilikçi teknolojiyi bir araya getirerek sizi “Teknolojinin Estetikle Buluştuğu” yepyeni bir çağa taşıyor.

001k - MSI CREATOR M16

“Deneyimleyebileceğimiz en güzel şey gizemli olandır. O, tüm gerçek sanatın ve bilimin kaynağıdır.”Albert Einstein

Yepyeni INTEL 7 Üretim Teknolojisi ile tasarlanan 12. Nesil Intel Core işlemcisi ile Creator M16 çoklu işlev gerektiren uygulamalarda benzersiz bir performans sunar.

GeForce RTX 3050 GPU ile donatılan laptoplarla 2.nesil RTX’in gücüne sahip olun. Ödül sahibi NVIDIA Ampere mimarisi, yeni RT ve Tensor çekirdekleri ve akış odaklı çoklu işlemcilerinin yanı sıra NVIDIA DLSS gibi yapay zeka özellikleriyle donatıldı.

003k - MSI CREATOR M16

Altın Oranlı Ekran

16:10 ekranı, güzelliğin matematiksel ifadesi olan altın orana (1.618) sahip. Bu ekran oranı sayesinde diğer 16:9 ekranlara göre %11 daha fazla izleme alanı sunuyor. Böylece Adobe uygulamalarında zaman çizelgesi gibi araç çubuklarını kapatmak zorunda kalmayacaksınız.

004k - MSI CREATOR M16

Flip-n-Share

Katlayın ve Paylaşın! 180° tamamen yatabilen ultra ince kasası, ekran alanınızı genişletirken Creator M16 çalışmanıza ara vermek zorunda kalmadan fikirlerinizi iş arkadaşlarınızla paylaşma olanağı tanıyor. Özel olarak üretilen ultra hafif ve ince alüminyum kasası sayesinde Creator M16 insan odaklı bir tasarım felsefesini benimsiyor ve gittiğiniz her yerde taşınabilirliği ve şıklığı ile dikkat çekiyor.

Sıradışı Kablosuz Deneyimi

Yeni Wi-Fi 6E standardı, ağ transferini en kalabalık ortamlarda bile akıcı ve sabit tutarken aynı zamanda ağınızı birden fazla kullanıcı ile paylaşma olanağı tanır. İnanılmaz düşük gecikmesi ve throughput değerleri ile online videoları her zaman akıcı bir şekilde izleyebilir, tasarım zekanızı kesintisiz kullanabilirsiniz.

005k - MSI CREATOR M16

Zarafeti Temsil Ediyor

Sanat eserlerinizi pırıl pırıl True Pixel ekran ile sergileyin. QHD+ çözünürlük, DCI-P3 (Tipik) %100 renk gamı, fabrikada kalibre edilmiş Delta-E < 2 değeri ve True Color teknolojisi ile Creator M16 size tasarımlarınızda en kesin renk değerlerini kullanma olanağı verir.

Devrim Yaratan Soğutma

2 fan ve 4 heat pipe sayesinde GPU ve CPU için bağımsız adanmış termal çözüm! Termal boruların iç çaplarının genişletilmesi ve MSI termal yağ kullanımı ile en yoğun işlerinizde bile her an maksimum performansta çalışacaksınız.

Güvenilirlik ve Yetenek – 1.7 mm tuş hareket mesafesi

Creator M16 ile güvenli ve hızlı oturum açmak hem parmak ucunuzda, hem de şifre yazmaktan 3 kat daha hızlı! En yeni FIDO 2 doğrulama sayesinde desteklenen web servislerinde de şifresiz erişimin keyfini yaşayın. 1.7 mm tuş hareket mesafesine sahip optimize edilmiş klavyesi ile hem daha ergonomik, hem daha rahat.

Tüm olanaklara bağlanın

USB-A ve USB-C portları ile cihazlarınızı bağlanmak çok daha kolay. HDMI çıkışı sayesinde ekran alanınızı genişletebilir, birden fazla işi aynı anda yapabilirsiniz. Zahmetsiz bağlantı olanakları ile çalışma esnekliğinizi geliştirin.

MSI Center Pro

MSI Center Pro yazılımı, optimizasyonu bir üst seviyeye taşıyor. Farklı kullanım senaryoları ve ihtiyaçlarınız için sistem kaynaklarınızı kolayca yönlendirin, sistem modları arasında hızla geçiş yapın.

Askeri Sınıf Dayanıklılık

En iyinin de iyisi olma arzumuzun bir sonucu olarak bu ürün, güvenilirlik ve dayanıklılıkta MIL-STD-810G askeri standartlarıyla örtüşmektedir. MSI her zaman profesyonelliği dünyanın lider teknolojileri ile buluşturmayı amaçlıyor.

“En büyük karmaşıklık sadeliktir.”Leonardo da Vinci

007k - MSI CREATOR M16

Creator M16

En yeni 12. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci à 14 Çekirdek %30 Performans artışı

(* Performans değerleri önceki nesil i7-11800H işlemci ile karşılaştırılmıştır.)

Windows 11 Home

NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 4GB GDDR6 (A12UC)

Ultra-hafif 2.26kg, Ultra-ince 23.95mm

16” QHD+ (2560×1600), 16:10, %100 DCI-P3 (Tipik)

YORUMLAR

WORDPRESS: 0