Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon EF-M bayonet yapısına sahip aynasız fotoğraf makineleri ile uyumlu ilk makro objektifi duyurdu. Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM objektifin en önemli özelliği dahili Macro Lite adı verilen LED ışıkları…

NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S
Sony FE 12-24mm f/2.8 GM
Canon EF 11-24mm f/4L USM

Canon EF-M bayonet yapısına sahip aynasız fotoğraf makineleri ile uyumlu ilk makro objektifi duyurdu. Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM objektifin en önemli özelliği dahili Macro Lite adı verilen LED ışıkları… Bu dairesel ışık sistemi iki parçalı olarak da (sağ ve sol) tek tek kullanılabiliyor.

EF M 28mm f3.5 Macro IS STM FSL - Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM EOS M aynasız fotoğraf makinesi serisi için tasarlanan bu ilk makro objektif oldukça kompakt boyutta ve üzerindeki dahili aydınlatma sistemi ile istenmeyen gölgeleri yok ederek, daha detaylı fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor.

efm28 macro is 03 - Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STMCanon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, üzerindeki sarsıntı önleyici (IS) sistem ile elde çekim yaparken meydana gelebilecek titreşimlerin de önüne geçiyor. STM sitemi ise özellikle video çekimlerinde daha yumuşak ve sessiz bir odaklama sağlıyor. Objektif içerisinde yer alan bir UD ve iki asferik lens, kromatik ve küresel sapmaları azaltarak daha yüksek görüntü kalitesi anlamına geliyor.

YORUMLAR

WORDPRESS: 0