Toshiba’dan Yüksek Kapasiteli USB’ler

Toshiba Electronics Europe, Super Speed USB 3.0 flash belleklerinin güncellenmiş bir serisini piyasaya sundu. TransMemory-EX II sürücüleri artırılmış okuma ve yazma hızlarına sahip ve sürücülerin 32GB, 64GB ve 128GB kapasite seçenekleri bulunmakta.

LaCie kaybolan veriyi ücretsiz geri getirecek!
Dünyanın ilk 10TB harici hard diski
Kingston’dan 480 GB’lık mSATA SSD

Toshiba Electronics Europe, Super Speed USB 3.0  flash belleklerinin güncellenmiş bir serisini piyasaya sundu. TransMemory-EX II sürücüleri artırılmış okuma ve yazma hızlarına sahip ve sürücülerin 32GB, 64GB ve 128GB kapasite seçenekleri bulunmakta.

TransMemory EX II - Toshiba’dan Yüksek Kapasiteli USB’ler

Toshiba’nın Double Data Rate (DDR) NAND’ını kullanan bu yeni ürünler, 25GB’lık video içeriğini yaklaşık 5 dakikada – USB 2.0 tabanlı modellere göre 22 kat daha hızlı – okuyabilir veya yazabilir. Sürücüler, USB bağlantı noktasından güç alır ve 222/sn’ye varan hızlarda veri okuyabilir.

Yeni flash bellek sürücülerinin maksimum yazma hızı 205MB/sn’dir ve bu hız, bir önceki TransMemory-EX modellerinin yazma hızının iki katından daha fazladır. Toshiba’nın yeni sürücüleri, Hi Speed USB 2.0 ve USB 1.1 standartları ile geriye dönük olarak tamamen uyumludur.

YORUMLAR

WORDPRESS: 0